Spalletti: "Strootman van niveau Bayern München"

23 november 2016, 11:00

Luciano Spalletti is blij met de terugkeer van Kevin Strootman na zijn zware knieblessure. De AS Roma trainer laat weten dat de middenvelder een belangrijke schakel is in zijn team en verwacht dan ook dat hij tijdens zijn loopbaan ver kan komen.

Wel springt Spalletti nog voorzichtig om met Strootman. In de Europa League stond hij in twee van de vier wedstrijden in de basis. Donderdag wacht het Tsjechische Viktoria Plzen. Tijdens de persconferentie voorafgaande aan dat duel ging de trainer in op vragen over de Nederlandse middenvelder. "Hij is een uitzonderlijke speler in elk opzicht. Je moet eens zien hoeveel wilskracht en emotie hij in elke training stopt, niet alleen in wedstrijden."

"Hij is een heel betrouwbaar persoon, een topspeler waar elk team wat aan zou hebben", aldus Spalletti, die denkt dat Strootman een hoger niveau ook wel aan zou kunnen. "Bayern München of FC Barcelona? Zet hem daar maar neer en hij kan gewoon mee. Hij kan zo bij deze clubs spelen en dat zegt eigenlijk alles."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen