'Spartak wil werk maken van winterse komst Memphis'

23 november 2016, 18:27

Omdat het perspectief van Memphis Depay bij Manchester United op dit moment nogal te wensen overlaat, kan een winters vertrek een aantrekkelijke optie zijn voor de 22-jarige vleugelaanvaller. Wellicht maakt de oud-PSV'er de overstap naar Rusland. Het Spartak Moskou van Quincy Promes is geïnteresseerd in zijn diensten.

Dat meldt het Russische Sport-Express, terwijl VI ook met het nieuws komt. Spartak hoopt Memphis volgens deze partijen vanaf de winter tot aan het einde van het seizoen te kunnen horen. Het is niet uitgesloten dat de club uit Rusland gaat proberen om een optie tot koop te bedingen voor de flankspeler.

Memphis dwong in de zomer van 2015 met zijn indrukwekkende prestaties bij PSV een transfer naar Man United af. Bij de Engelse topclub kwam hij in actie in 75 officiële wedstrijden en wist hij zeven keer het net te vinden. De Oranje-international, die onlangs twee keer wist te scoren in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg (1-3 winst), is een goede vriend van Promes. Mogelijk begroeten beide landgenoten elkaar dus in de winter bij Spartak.

Everton-manager Ronald Koeman liet onlangs ook al weten dat hij gecharmeerd is van Memphis en hem wel naar Goodison Park wil halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen