Simeone: "We scoorden toen PSV het ons lastig maakte"

23 november 2016, 23:57

Atlético Madrid had woensdagavond geen kind aan PSV. Hoewel de Eindhovenaren soms aardig aan het tegenstribbelen waren, wist de Spaanse topclub het op routine en individuele klasse af te maken. De 2-0 zege op PSV betekent alweer de 28ste zege in de laatste 33 Europese thuiswedstrijden van Atlético (slechts twee nederlagen).

Coach Diego Simeone is blij met de zege, die groepswinst opgeleverd heeft. Toch beseft de Argentijn dat Atlético het op de momenten waarop het scoorde best lastig had met PSV. "Toen Kevin Gameiro de score opende, oogden wij allerminst comfortabel", aldus Simeone. "We stonden een beetje onder de druk, PSV maakte het ons best lastig op dat moment", zegt de oefenmeester van de Madrilenen. "Na het doelpunt voelden we ons vrijer."

Het CL-seizoen verloopt voorspoedig voor Atlético, dat nu vier zeges in vijf duels geboekt heeft en Bayern München sowieso achter zich houdt. "Dit was een belangrijke stap, maar het begon eigenlijk allemaal bij de wedstrijden in Nederland en Rusland (tegen FC Rostov, red.). Daardoor staan we nu in deze positie. Maar je wil altijd meer", zegt Simoene, die de afgelopen drie jaar twee keer de CL-finale wist te bereiken met Atlético.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen