Arsenal slikt eigen goal: "Ospina staat direct achter hem"

24 november 2016, 08:00

Arsenal gaf woensdag in eigen huis een 2-1  voorsprong uit handen tegen Paris  Saint-Germain en mist daardoor zeer waarschijnlijk de koppositie in groep. De Franse kampioen heeft een beter onderling resultaat op basis van uit gescoorde goals, waardoor The Gunners moeten hopen op puntenverlies.

De 2-2 viel door een eigen goal van Alex Iwobi, die een inzet van Lucas Moura over zijn eigen doelman heen kopte. "Zoiets kan gebeuren", zegt manager Arsène Wenger na afloop op de clubwebsite. "Het meest frustrerende is nog dat David Ospina direct achter hem staat."

Volgens Carl Jenkinson komt de tik wel aan bij de Londenaren. "Het voelt aan als een nederlaag. Iedereen is oogt een beetje lauw, maar toch moeten we dit gelijkspel niet te groot maken. We moeten gewoon naar Basel gaan en daar een goed resultaat boeken."

Hoewel Arsenal beter was dan Paris Saint-Germain, had de thuisploeg volgens Jenkinson ook zomaar kunnen verliezen. "Kijk naar de kopkans van Edinson Cavani op het eind, die hadden ze zomaar kunnen maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen