Enrique trots op veiliggestelde koppositie: "Een loodzware poule"

24 november 2016, 08:32

Lionel Messi was woensdagavond weer eens de uitblinker bij Barcelona. De aanvaller nam op bezoek bij Celtic (0-2) beide goals voor zijn rekening, waardoor de Catalanen als winnaar van hun groep doorgaan naar de achtste finale van de Champions League. Coach Luis Enrique is dan ook zeer in zijn sas.

"Dit team kan alles en is zelfs in staat om als winnaar uit deze loodzware poule te komen met nog een speelronde te gaan", zo loofde de manager zijn elftal. "In elke wedstrijd heeft de groep laten zien, dat we betrouwbaar zijn en een bepaalde basis hebben om op terug te vallen. Net als thuis tegen Manchester City lieten ze zien van een heel hoog niveau te zijn."

Enrique had nog wel de nodige complimenten in huis voor Celtic, alleen dan niet per se voor hun spelers. "Hun fans waren indrukwekkend. Ik miste aan het begin wel You'll Never Walk Alone, maar ik heb genoten vanaf de bank. Het is een van de beste voetbalsferen die je hebt in Europa."

De ploeg op het veld had een stuk minder in te brengen. "Ze speelden met heel veel pressie, maar toch waren wij in staat om de bal te behouden. Het ging probleemloos en gaandeweg werd het zelfs alleen maar makkelijker", aldus Enrique.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen