Willem II moet door: "Punt tegen PSV maar een punt"

24 november 2016, 16:16

Het punt dat Willem II afgelopen weekend tegen PSV (0-0) pakte, zorgde voor een optimistische stemming in Tilburg. Toch is er volgens coach Erwin van de Looi nog geen sprake van enorme euforie en moet er dit weekend gewonnen worden van Go Ahead Eagles.

?"Een punt tegen PSV is niet slecht. Maar het is maar één punt", vertelt hij op de clubsite over het duel van afgelopen zaterdag. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld. Vooral met de eerste helft was ik qua druk zetten en voetbal tevreden. De tweede helft zakte dit mede door toedoen van het spel van PSV iets in, maar hebben we aardig stand kunnen houden."

Willem II, dat zestiende staat, hoopt concurrent Go Ahead Eagles vrijdag een dreun uit te delen. De promovendus uit Deventer staat net als de formatie uit Tilburg op elf punten. "De wedstrijd tegen Go Ahead is voor ons een wedstrijd zoals alle anderen. Ik begrijp dat mensen daar anders over kunnen denken, maar het is zeker geen alles-of-niets-wedstrijd. De verschillen onderin zijn ontzettend klein en met drie punten stijg je zo een aantal plaatsen", zegt de trainer. "Go Ahead is een ploeg met specifieke kwaliteiten en snelle aanvallers. Ze spelen met veel beleving, dat doen ze op een goede manier. Wij zullen gewoon net als vorige week ons eigen spel moeten spelen."

Of verdediger Derrick Tshimanga van de partij is, is nog niet duidelijk. "Het is nog niet zeker of hij morgen kan spelen. Een zware hamstringblessure is het niet, maar je moet 100 procent fit zijn om te kunnen spelen. Vrijdag hakken we de knoop door."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen