Petrovic wil trainer van PSV worden: "Maar ben niet dom"

24 november 2016, 18:22

Dit seizoen moet Zeljko Petrovic ADO Den Haag in rustig vaarwater zien te krijgen, maar de ervaren coach heeft voor zijn toekomst nog wel enkele dromen. Zo zou hij graag de scepter zwaaien bij PSV, al beseft hij dat het niet gemakkelijk is om daar trainer te worden.

De Montenegrijn speelde tijdens zijn profloopbaan tussen 1996 en 1998 voor PSV. "PSV is zo'n mooie club", vertelt hij enthousiast aan Omroep Brabant. "Ik ben zo trots dat ik daar mocht spelen. Door de supporters had ik daar altijd het gevoel dat we geen wedstrijd konden verliezen. Ik gun ze alles", zegt Petrovic, die met ADO zaterdag in Eindhoven speelt. "Behalve zaterdag dan, haha. Zij spelen thuis, maar wij gaan het ze zo moeilijk mogelijk maken."

Hij hoopt ooit coach van PSV te zijn. "Het is gewoon mijn droom om daar ooit trainer te worden. Ik heb nog steeds een prachtig gevoel bij die club. Maar daar trainer worden, is best lastig", beseft Petrovic. "Iconen als Van Basten, Rijkaard, Koeman, Gullit en Cocu komen daarvoor in aanmerking. En misschien straks een grote speler die net gestopt is. Dat begrijp ik, daar moeten we niet moeilijk over doen. Maar je weet het nooit. Misschien dat PSV over vijf jaar zegt dat ze het met 'Petro' willen proberen. Ik droom daar wel van, maar ik ben niet dom."  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen