Karsdorp: "Laatste twintig minuten sloegen nergens op"

25 november 2016, 08:08

Lange tijd deed Feyenoord heel aardig mee tegen Manchester United, maar het stapte uiteindelijk wel met een 4-0 nederlaag van het veld. Pijnlijk, vond rechtsachter Rick Karsdorp. De verdediger baalt behoorlijk van de grote nederlaag.

"Het is een kutavond", sprak hij klare taal voor de microfoon van RTV Rijnmond. "Misschien is de 4-0 uitslag wel geflatteerd, maar ik ben gewoon heel erg teleurgesteld." Karsdorp zag dat Feyenoord in het eerste uur goed mee kon komen. "We lieten ze wel voetballen, maar ik vond niet dat zij heel grote kansen kregen. We wisten dat wij ook sowieso één kans zouden krijgen, maar het is helaas niet gelukt om te scoren."

In het laatste halfuur was Manchester United nog drie keer trefzeker. "Het is gewoon heel erg jammer dat na die 2-0 nog de 4-0 valt. Ze kunnen wel voetballen en op deze manier is het doodzonde voor ons. Misschien waren we op, moe. Ik vond ons de eerste zestig minuten niet verkeerd en we voetbalden bij vlagen ook goed, maar de laatste twintig minuten sloegen nergens op. Het veld werd zo groot en dan is doodzonde om hier met 4-0 te verliezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen