Rake vrije trap Sneijder helpt Galatasaray aan winst

25 november 2016, 20:03   Bijgewerkt: 26 november 2016, 15:34

Wesley Sneijder was vrijdagavond belangrijk voor Galatasaray in de competitiewedstrijd tegen Bursaspor. In de eigen Türk Telekom Arena won de Turkse topclub met 3-1. Sneijder maakte tien minuten na de rust vanuit een vrije trap het tweede doelpunt voor de thuisploeg.

Galatasaray kende een valse start in eigen huis, want na minder dan een kwartier spelen kwamen de bezoekers op voorsprong dankzij een treffer van Kubilay Kanatsizkus. Nog voor rust stelde de ploeg van Jan Olde Riekerink echter alweer orde op zaken. Yasin Oztekin zorgde voor de gelijkmaker.

Tien minuten na rust was het Sneijder met zijn eerste competitietreffer van het seizoen die voor de voorsprong zorgde. De middenvelder schoot vanuit een vrije trap de 2-1 binnen. In de extra tijd werd het ook nog 3-1 voor Galatasaray, via Eren Derdiyok. Door de overwinning staat Galatasaray voorlopig op de derde plek met vier punten achterstand op de nummer twee Besiktas.