Liverpool-aanvoerder spreekt vol lof over Wijnaldum

26 november 2016, 12:31

Jordan Henderson vindt het heerlijk om bij Liverpool op het middenveld te spelen met Emre Can en Georginio Wijnaldum. De aanvoerder van de Engelse topclub spreekt vooral lovende woorden over Wijnaldum, die volgens de Engelsman zich moeiteloos aangepast heeft op Anfield.

Wijnaldum is binnen korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke en populaire speler bij Liverpool. Voor de Premier League-wedstrijd tegen Sunderland prijst Henderson zijn maatje op het middenveld. "Ik denk dat hij als oud-speler van Newcastle United niet bepaald hartelijk ontvangen zal worden door de fans van Sunderland, maar ik moet zeggen dat hij een geweldige toevoeging is gebleken voor onze selectie en deze club", zegt Henderson via de officiële clubkanalen.

"Er komt echt iemand binnen als hij de kleedkamer in komt en zijn prestaties op het veld spreken voor zichzelf", stelt Henderson. "Het is geweldig om te zien dat hij zich zo snel heeft aangepast bij Liverpool en dat hij zich hier al helemaal thuis voelt", besluit de aanvoerder van The Reds.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen