Lazic tekent na Roemeens avontuur bij RKC Waalwijk

26 november 2016, 14:43

Vlatko Lazic maat zijn rentree op de Nederlandse velden. De 27-jarige flankspeler heeft zich verbonden aan RKC Waalwijk, dat zodoende zijn eerste winterse versterking gevonden heeft. De Bodegraver maakt op transfervrije basis de overstap van het Roemeense Astra Giurgiu, waar zijn contract eerder deze maand verscheurd werd.

Lazic, die zowel voorin als achterin ingezet kan worden, is een zeer gewenste versterking voor RKC. "Met Vlatko trekken we een ervaren speler aan, die weet wat het spelen in de Jupiler League vraagt. Toen zijn contract in Roemenië werd ontbonden hebben we wederom direct contact gezocht, in de zomer wilden we hem namelijk ook al graag hebben. Vlatko komt in eerste instantie als vleugelspits, een positie waar we ons graag willen versterken in de winterstop. Bijkomend voordeel is dat hij ook op beide backposities uit de voeten kan", zegt directeur Remco Oversier op de clubwebsite.

Lazic heeft momenteel 122 duels (zeven goals, zeventien assists) in de Jupiler League achter zijn naam staan. De meeste van deze wedstrijden speelde hij voor NAC Breda en De Graafschap. Lazic speelde dit seizoen nog met Astra Giurgiu in de groepsfase van de Europa League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen