Milan-verkoop wéér vertraagd: Berlusconi maakt plan B

26 november 2016, 17:06

AC Milan staat al maanden op het punt om overgenomen te worden door een Chinees consortium, maar de verkoop van de Milanese voetbalgrootmacht blijft maar vertraging oplopen. Als het te lang duurt, dan ziet voorzitter Silvio Berlusconi misschien wel van een overname af.

De verkoop van Milan aan de Chinese investeerdersgroep zou voor 13 december rond worden gemaakt, maar de zoveelste opgestelde deadline lijkt niet gehaald te worden. "De Chinese overheid moet de transactie autoriseren. Als dat niet op tijd gebeurt, dan wachten we maximaal twee maanden", zegt Berlusconi tegen Sky Sport Italia.

Ondertussen stippelt de excentrieke clubpresident alvast een plan B uit. "Als ze zich terugtrekken, dan gaan we geen nieuwe investeerders zoeken. Dan veranderen we onze strategie en gaan we, als de fans het goed vinden, bouwen aan een zeer, zeer jong Italiaans team", geeft Berlusconi aan. Voordat hij de club aan de Chinese partij wilde verkopen, ketste een langverwachte deal met de Thaise investeerder Bee Taechaubol al af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen