Monaco voor rust klaar met Marseille, Besiktas wint niet

26 november 2016, 19:06

In ieder geval voor één dag is AS Monaco de gedeelde koploper van de Franse competitie. De Champions League-deelnemer kende zaterdag geen genade met het dolende Olympique Marseille: 4-0. Door de overwinning staat Monaco nu in punten gelijk met OGC Nice, dat zondag speelt tegen SC Bastia.

Monaco is dit voetbaljaar uitstekend op dreef in Frankrijk en won de voorgaande twee wedstrijden al met 6-0 en 0-3. Vandaag was de ploeg al voor rust klaar met Olympique Marseille, dat in de middenmoot bivakkeert en aantrad met Karim Rekik. Door goals van Boschilia en Valere Germain (2) stond er tijdens de pauze al een 3-0 stand op het scorebord in Stade Louis II. In de slotfase bepaalde Guido Carrillo de eindstand op 4-0. Na veertien speelronden heeft Monaco nu 43 (!) goals gescoord, waarmee het de productiefste club van Europa is.

Besiktas laat naast koploper

Besiktas en Istanbul Basaksehir verloren dit seizoen nog niet in de Süper Lig en dus was hun ontmoeting vandaag een ware kraker in Turkije. Istanbul BB is de koploper met twee punten meer dan Besiktas, dat de regerend kampioen is. De stuntploeg kwam verrassend op voorsprong via Cengiz Ünder in de 21ste minuut. Die goal bleek niet voldoende voor de zege, omdat oud-PSV'er Marcelo kort na de pauze de 1-1 in het doel werkte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen