Klopp geeft thuispubliek instructies: "Reageerden goed"

27 november 2016, 12:43

Liverpool wist zaterdagavond met 2-0 van Sunderland te winnen, maar die uitslag had gezien het aantal kansen veel hoger op kunnen lopen. Jürgen Klopp trok op Anfield de aandacht naar zich toe door tijdens het duel tekeer te gaan tegen het thuispubliek.

Klopp snapte ook wel dat de wedstrijd tegen het defensief ingestelde Sunderland niet het leukste duel was om naar te kijken, maar desondanks kon Liverpool de steun goed gebruiken. "Wanneer je tegen ploegen speelt die de bus parkeren, zit het hem in de details. Sunderland speelde defensiever dan ooit. Normaal hebben ze anderhalve spits en nu 0,75", aldus de trainer tegen Sky Sports.

"Ik heb nog nooit een wedstrijd gezien waarin de ene ploeg zo verdedigend speelt en de andere ploeg elke seconde een kans krijgt", blikt Klopp terug. Zelf kreeg hij vooral de schijnwerpers op zich gericht nadat hij zich tijdens het duel tot het thuispubliek richtte om meer steun te krijgen. "Iedereen moet zijn taak uitvoeren en mijn taak was om onze fans eraan te herinneren dat we steun nodig hadden. Ze reageerden er goed op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen