El Ahmadi en Botteghin keren terug in basis Feyenoord

27 november 2016, 15:43

Feyenoord begint de uitwedstrijd tegen FC Utrecht met twee wijzigingen ten opzichte van het Europa League-duel met Manchester United van afgelopen donderdag. Karim El Ahmadi en Eric Botteghin keren terug in de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

El Ahmadi is fit genoeg bevonden nadat hij de Europa League-ontmoeting met Manchester United moest overslaan vanwege een voetblessure. Daardoor is er geen plaats voor Renato Tapia bij de eerste elf. Botteghin was geschorst voor het Europese duel waardoor Wessel Dammers een kans kreeg in de basis. De Braziliaan is tegen FC Utrecht echter gewoon weer beschikbaar.

Verder voert Van Bronckhorst geen wijzigingen door. Brad Jones staat onder de lat terwijl Jens Toornstra, Nicolai Jørgensen en Eljero Elia de aanval vormen. Bij FC Utrecht één wijziging ten opzichte van het competitieduel tegen FC Twente. Mark van der Maarel vervangt de geschorste Ramon Leeuwin. 

Opstellingen

Utrecht: Ruiter; Troupée, Van der Maarel, Janssen, Van der Meer; Strieder, Amrabat, Ayoub, Barazite; Zivkovic en Haller.

Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Nelom; El Ahmadi, Kuijt, Vilhena; Toornstra, Jørgensen en Elia.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen