Pastoor: "Geef graag gratis advies aan scheidsrechters"

27 november 2016, 16:06

Alex Pastoor zag Sparta slecht starten tegen Roda JC, maar dankzij een goede eindsprint kwam de ploeg nog terug tot 2-2. Mede dankzij enkele goede wissels speelden de Rotterdammers beter en werden kansen wel omgezet in doelpunten.

"Wat mij betreft had de wedstrijd nog wel tien minuten langer mogen duren", aldus Pastoor tegenover FOX Sports. "De wissels hadden daar een aandeel in, maar het kwam vooral doordat we pas op het laatst gingen voetballen zoals we dat altijd doen. Of Lloris Brogno had moeten beginnen vandaag? Nou op basis van hoe hij de bal erin schiet zou je dat wel kunnen zeggen. Maar het is niet de bedoeling dat we steeds gaan wisselen als een invaller scoort."

Pastoor had nog gehoopt een strafschop te krijgen na een overtreding van Mikhail Rosheuvel, maar scheidsrechter Ed Janssen bepaalde anders. "Ik had graag een penalty gehad ja, maar na afloop heb ik er niks over gezegd maar de leiding gewoon bedankt. Tijdens de wedstrijd had ik wel een mening, maar ik ben ook deelnemer aan het spel. Ik voorzie de scheidsrechter graag van gratis advies. Er wordt geen factuur voor verzonden", lacht de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen