Heerlijke assist Zinchenko: "Wel mijn handelsmerk"

28 november 2016, 09:28

PSV herpakte zich zaterdagavond met een 3-1 thuisoverwinning op ADO Den Haag. Luuk de Jong wist met twee goals een einde te maken aan zijn ellendige doelpuntendroogte. Zijn tweede doelpunt had de spits te danken aan een magnifieke dieptepass van Oleksandr Zinchenko.

Dat Zinchenko een mooie rol kon spelen in de zege op ADO, vindt hij super. "Het is een fijne avond geweest en we boeken met ons team een belangrijke overwinning", zegt de Oekraïner tegen het Eindhovens Dagblad. "Passes om iemand weg te sturen zijn wel een beetje mijn handelsmerk. Moeilijk? Welnee. Het is belangrijk dat we genoeg in beweging zijn", aldus de middenvelder, die ook Bart Ramselaar bediende met een heerlijke pass.

Het is een signaal dat Zinchenko, die dit seizoen gehuurd wordt van Manchester City, steeds meer de smaak te pakken begint te krijgen bij PSV. "Ik voel me goed hier, Ik kan op meerdere posities spelen en heb geen voorkeur voor het middenveld of de aanval. Ik moet nog werken aan de taal. Toch gaat het verder prima hier in mijn eentje in het buitenland", aldus de Oekraïner.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen