Sissoko buiten Spurs-selectie: "Voetbal draait niet om geld"

28 november 2016, 10:47

In de slotfase van de zomerse transferwindow legde Tottenham Hotspur 35 miljoen euro op tafel voor Moussa Sissoko, maar veel plezier heeft de club uit Londen nog niet beleefd aan de middenvelder. Trainer Mauricio Pochettino is kritisch op de versterking. 

Tot dusver begon de Fransman pas vijf keer in de basis en afgelopen weekend zat hij niet eens bij de selectie voor het duel met Chelsea. Coach Pochettino zegt eerlijk dat de oud-speler van Newcastle United vooralsnog tegenvalt. Hij had dan ook geen moeite om de international buiten de selectie te laten. "Voetbal draait niet om geld", zegt de trainer tegen BBC. "Je moet op de training laten zien dat dat je beter bent dan teamgenoten en dat je in de selectie hoort."

De Argentijn vindt dat niet een aankoop meer krediet moet krijgen dan andere spelers. "Waarom? Omdat we geld hebben betaald moet hij maar spelen? Hij zal hard moeten werken om in de ploeg te komen. Ik moet beslissingen nemen en ik vind dat spelers het ook moeten verdienen om op de bank te mogen zitten."

Overigens was de Fransman dit seizoen drie duels geschorst, vanwege een elleboogstoot in het duel met Bournemouth.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen