Pogba: "Gaan denken dat er een vloek op ons rust"

28 november 2016, 13:28

De laatste vier thuiswedstrijden van Manchester United in de Premier League eindigden allemaal in een gelijkspel en daardoor is de in verval geraakte topclub behoorlijk afgehaakt in de Engelse titelstrijd. Topaankoop Paul Pogba vindt dat zijn team veel pech heeft, zo ook in het duel met West Ham United van zondag (1-1).

"We gaan bijna denken dat er een vloek rust op ons", zegt de middenvelder tegen SFR Sport. "Het maakt niet uit welk team op Old Trafford komt, we domineren de tegenstander. Of het nou Arsenal of West Ham is. Het moet een keer meezitten en dan moeten we onze kans pakken." De achterstand op koploper Chelsea bedraagt inmiddels elf punten. "Ik heb nog altijd vertrouwen, omdat we de kansen wel creëren. Ik geloof in mijn team. Het komt goed, ondanks dat we nu ongelukkige doelpunten incasseren."

Zondag scoorde Zlatan Ibrahimovic tegen West Ham na een mooie pass van Pogba. "We vinden elkaar goed", ziet de Fransman. "Ik hoop van harte dat hij door blijft gaan met scoren, voor zichzelf en voor het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen