Kroos vindt 32 mooie leeftijd voor zijn voetbalpensioen

28 november 2016, 14:09

Toni Kroos zette onlangs zijn handtekening onder een nieuw contract bij Real Madrid, dat hem tot de zomer van 2022 aan de Spaanse topclub heeft verbonden. Als de verbintenis van de Duitse middenvelder afgelopen is, dan is hij 32 jaar. Op dit moment denkt hij dat hij het dan wel genoeg vindt geweest.

"Ik ben 32 jaar als mijn contract ten einde komt en dan bevind ik me zeker op een punt waarop ik niet lang meer te gaan heb als speler. Althans, zo zie ik het nu", laat Kroos optekenen door Kicker. De beste betaalde Duitse speler op de internationale velden denkt niet dat hij daarna nog lang door zal gaan. "Ik weet natuurlijk niet hoe ik me dan voel, maar ik heb op dit moment geen plannen om tot mijn 38ste of 39ste levensjaar door te gaan."

"Ik denk dat je op je 32ste wel op je top bent geweest", zegt de international van Duitsland er verder over. "Natuurlijk is het wel verschillend per persoon. Zo is een Bastian Schweinsteiger vaker met blessures aan het klooien dan een Philipp Lahm. Het is belangrijk om zo lang mogelijk fit te blijven. Toch vind ik 32 jaar een mooie leeftijd om met voetbalpensioen te gaan", besluit Kroos, die momenteel herstellende is van een blessure bij Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen