De Mos: "Verwacht dat Ajax winterkampioen wordt"

28 november 2016, 17:57

Aad de Mos denkt dat Ajax de vier punten voorsprong op PSV tot de winterstop weet vast te houden en dat de Amsterdammers ook Feyenoord nog voorbij zullen gaan op de ranglijst. De oud-trainer van zowel Ajax als PSV vindt dat de ploeg van Peter Bosz momenteel in topvorm verkeerd.

De Mos verwacht Ajax dan ook als winterkampioen. "Ik denk dat ze dan aan kop zullen staan en dat PSV dan nog op vier punten achterstand staat", laat hij weten hij in gesprek met PSV TV. "Ajax zal ook nog wel punten laten liggen, maar de onderlinge confrontatie op 18 december wordt voor beide teams cruciaal."

Wil PSV punten pakken in Amsterdam dan moet het nog wel beter bij de ploeg van Phillip Cocu, meent De Mos. "PSV is in vorm aan het raken, dat is precies op tijd voor de laatste wedstrijden voor de winterstop. Ajax is al in topvorm, dus PSV zal dat ook moeten zijn om Ajax op 18 december weerstand te kunnen bieden." De oud-trainer verwacht dat de Eindhovenaren het voordeel van de ervaring hebben. "PSV heeft de meest ervaren selectie, maar dat zegt niet altijd wat. De honger en strijdlust moeten terugkomen. Ajax heeft een heel jonge selectie, maar daar zit wel veel honger in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen