Inter wint in spectaculair duel van concurrent Fiorentina

28 november 2016, 23:08

Internazionale heeft maandagavond goede zaken gedaan in de Serie A. De ploeg van Stefano Pioli won met 4-2 van Fiorentina en gaat de ploeg daardoor voorbij op de ranglijst. Voor de opvolger van Frank de Boer betekent dat zijn eerste overwinning als trainer van Inter.

Inter leek vroeg in de wedstrijd op schema te liggen voor een monsterscore. Marcelo Brozovic schoot al in de derde minuut via de onderkant van de lat raak. Even daarna kwam de thuisploeg ook op 2-0 dankzij een intikker van Antonio Candreva. Een goede individuele actie van Mauro Icardi betekende binnen twintig minuten de 3-0 voorsprong voor Inter. Nikola Kalinic maakte nog de 3-1, maar na een rode kaart voor Gonzalo Rodríguez leek er niets meer fout te kunnen gaan voor de mannen van Pioli.

Na rust leek er echter een totaal ander Inter op het veld te staan en met tien man kwam Fiorentina via Josip Ilicic terug tot 3-2. De gelijkmaker viel echter niet en de opluchting bij de thuisploeg was groot toen Icardi het duel kort voor tijd op slot gooide door de 4-2 te maken. Door de overwinning gaat Inter Fiorentina voorbij op de ranglijst. De achterstand op nummer zeven Napoli, dat eerder op maandag punten liet liggen, is vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen