Arsenal zonder Giroud en ongelukkige Debuchy in de beker

29 november 2016, 17:24

Arsenal moet het woensdag in de kwartfinale van de League Cup tegen Southampton doen zonder de inbreng van Olivier Giroud en Mathieu Debuchy. Het duo is niet fit uit de wedstrijd tegen Bournemouth (1-3) gekomen en vooral voor de absentie van Debuchy wordt gevreesd.

De vleugelverdediger kampt de laatste jaren met veel blessures en speelde daardoor sinds zijn komst in de zomer van 2014 slechts 23 duels. Tegen Bournemouth kon hij voor het eerst dit seizoen meedoen en de Fransman mocht zelfs in de basis beginnen, maar al na een kwartier moest hij met hamstringklachten afhaken. Er wordt gevreesd dat hij weer langdurig uitgeschakeld zal zijn. Dinsdag werd er al een scan gemaakt, maar trainer Arsène Wenger laat aan Sky Sports weten dat de resultaten ervan nog niet binnen zijn.

Giroud liep een liesblessure op, maar de zorgen rondom hem zijn een stuk minder groot. Hij kan mogelijk dit weekend gewoon weer in actie komen als Arsenal in de competitie op bezoek gaat bij West Ham United. Daartegenover staat dat Lucas Perez wel weer bij de selectie zit, nadat hij een enkelblessure had opgelopen eerder dit seizoen tegen Reading. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen