Enrique mikt op derde Copa op rij: "Maar één doel"

29 november 2016, 20:14

Barcelona begint woensdag aan de Spaanse beker, een prijs die de Catalaanse ploeg de voorbije twee seizoenen in de wacht wist te slepen. Ondanks dat de Champions League en competitie voor de ploeg belangrijker zijn, wil trainer Luis Enrique voor de derde winst op een rij in de Copa del Rey winnen.

"We hebben maar één doel en dat is het winnen van de Copa, net zoals we de voorbije seizoenen hebben gedaan", vertelt de Spaanse manager op de clubwebsite. "We bewaren goede herinneringen aan deze competitie en willen nu Hércules verslaan."

Hoewel de ploeg van Enrique niet in een geweldige vorm verkeert, raakt de coach niet paniek. "Het is duidelijk dat we beter en constanter moeten worden, maar ik zie nog geen reden om me zorgen te maken. We doen nog steeds goed mee om alle prijzen."

Mocht Barcelona dit seizoen daadwerkelijk voor de derde keer op een de Copa del Rey winnen, dan is het voor de eerste keer in ruim zestig jaar dat een club dat lukt. In 1951, 1952 en 1953 was Barça zelf de laatste ploeg die dat lukte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen