Bale succesvol geopereerd aan enkel, weer blessure Sakho

30 november 2016, 15:02

Gareth Bale heeft dinsdag een succesvolle operatie aan zijn enkel ondergaan in Londen, zo meldt Real Madrid via de officiële clubkanalen. De aanvaller raakte afgelopen week geblesseerd tijdens het Champions League-duel met Sporting Lissabon.

Uit onderzoek bleek later dat Bale schade op had gelopen aan de pezen van zijn enkel. Real Madrid schrijft dat de aanvaller inmiddels succesvol is geopereerd in het King Edward VII Hospital in Londen en aan zijn herstel kan gaan werken. Hoe lang Bale precies moet toekijken is niet bekend gemaakt. Diverse Spaanse media schatten dat hij zo ongeveer twee maanden niet inzetbaar is voor Real.

Sahko

West Ham United-topscorer Diafra Sakho was net hersteld van een rugblessure, maar moet nu opnieuw anderhalve maand toekijken. Hij raakt geblesseerd tijdens het competitieduel met Manchester United. Uit nader onderzoek bleek dat hij een dijbeenblessure overhield aan de confrontatie. "Uit de scan is naar voren gekomen dat deze blessure hem ongeveer zes weken aan de kant houdt", aldus West Ham United via de officiële clubsite.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen