Man United rekent in League Cup wél af met West Ham

30 november 2016, 23:01

Manchester United bleef afgelopen zondag in de Premier League nog op een 1-1 gelijkspel steken tegen West Ham United, maar heeft hetzelfde affiche woensdagavond in de kwartfinale van de League Cup wél naar zijn hand gezet. Op Old Trafford werd er, voornamelijk door Zlatan Ibrahimovic en Anthony Martial, met 4-1 gewonnen van de Londenaren.

Het begon meteen al lekker voor Man United, waar manager José Mourinho wegens een schorsing op de tribune moest plaatsnemen. Na een fraaie aanval stond het na twee minuten al 1-0. De prima spelende Wayne Rooney stuurde Henrikh Mkhitaryan weg in de diepte, de Armeniër bediende Ibrahimovic met een fraai hakje en de Zweedse spits rondde het op zijn beurt subtiel af met een 'chipje'. West Ham-goalie Adrian raakte Ibrahimovic snoeihard op de knie bij de actie, maar de 1-0 was een feit.

Na de theepauze stelde Man United orde op zaken, met Daley Blind als invaller binnen de lijnen. De topclub beloonde zichzelf voor een uitstekend optreden en wist de wedstrijd op overtuigende wijze naar zich toe te trekken. Martial tekende met een fraaie knal in de kruising voor de 2-1, na opnieuw een assist van Mkhitaryan. De Fransman had het op zijn heupen, aangezien hij later op aangeven van Antonia Valencia goed was voor de 3-1. Nadat Bastian Schweinsteiger weer eens binnen de lijnen kwam – de Duitser werd met luid gejuich verwelkomd door het publiek op Old Trafford – bepaalde Ibrahimovic met zijn tweede van de avond de eindstand op 4-1.

Man United kruist in de halve eindstrijd de degens met Hull City, Liverpool of Southampton. Laatstgenoemde club ging woensdagavond verder door een belangrijke treffer van Jordy Clasie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen