Geen nieuwe verrassingen in Beker van België

30 november 2016, 23:29

In de achtste finale van de Beker van België zijn woensdagavond vijf wedstrijden afgewerkt. Na de uitschakeling van Club Brugge door KAS Eupen van afgelopen dinsdag hebben zich niet weer grote verrassingen voorgedaan.

AA Gent wist met moeite de derby tegen Lokeren te winnen. Jérémy Perbet kroonde zich een kwartiertje voor tijd tot matchwinner namens de Belgische kampioen van 2014/2015. De geslepen spits besliste de Oost-Vlaamse burenruzie in de 78ste minuut vanuit de rebound, weggegeven door de Ivoriaanse doelman Copa. Dat was meer dan verdiend.

Ook Racing Genk bekerde verder, door Waasland-Beveren met 1-3 te verslaan. Zulte Waregem kroop door het oog van de naald tegen Geel, door een treffer van Souahilo Meite in de 119de minuut: 1-2. Timothy Derick was in de eerste helft wederom vanaf elf meter trefzeker voor Essevee, hij tekende toen voor de 1-1.

Naast Gent, Genk en Zulte zijn ook Eupen (3-2 tegen Club Brugge), KV Kortrijk (1-0 tegen Moeskroen), Sint-Truidense VV (penalty's tegen Mechelen) en KV Oostende (3-4 bij AFC Tubize) zeker van een plek in de kwartfinale. Anderlecht en Charleroi strijden donderdag voor het laatste ticket voor de laatste acht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen