PSV nog steeds positief over Willems; snel uitsluitsel

1 december 2016, 11:09

Jetro Willems en PSV lijken hun contract op korte termijn te gaan verlengen. Woensdag zaten de Eindhovense club, zaakwaarnemer Sigi Lens en de vader van de linksachter met elkaar om tafel en na dit gesprek hoeven alleen nog de laatste plooien van de nieuwe verbintenis te worden gladgestreken.

Dat heeft technisch manager Marcel Brands bevestigd tegenover De Telegraaf. "Er moeten nog een paar zaken worden teruggekoppeld. Rond het weekeinde verwacht ik uitsluitsel te kunnen geven", waren de woorden die Brands sprak. "Ik heb er steeds een positief gevoel over gehad en dat heb ik nog steeds", voegde hij toe.

Het heeft er alle schijn van dat Willems tot medio 2018 zal bijtekenen in Eindhoven. Als er op een gegeven moment een buitenlandse trein voorbij komt, dan stapt de linksback daar waarschijnlijk wel op. Mocht dat gebeuren, dat kan PSV nog wel wat aan de oud-Spartaan verdienen als hij zijn contract verlengd heeft.

Willems ontbrak donderdagochtend overigens bij het conditionele deel van de training van PSV, waardoor hij een groot twijfelgeval is voor de uitwedstrijd tegen Roda JC van komende zaterdag. Voor de herstelde Joshua Brenet is de kans groter dat hij dat duel haalt.

Ondertussen lonkt er een winters vertrek voor Luciano Narsingh, wiens contract ook komende zomer afloopt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen