Dijkhuizen krijgt ondanks resultaten steun bij NAC

1 december 2016, 15:07

Dat NAC Breda na zestien duels in de Jupiler League op de elfde positie staat, is voor de club een behoorlijke teleurstelling. Onder de eigen aanhang groeit de onvrede over trainer Marinus Dijkhuizen dan ook, maar technisch directeur Hans Smulders is niet van plan om de voormalig spits de laan uit te sturen.

"Het zou heel raar zijn als we niet achter de trainer zouden staan", legt Smulders uit aan Omroep Brabant. "Want dan zou hij geen trainer meer zijn. De trainer die hier leiding geeft, daar is vertrouwen in. Na de winterstop gaan we met hem rond de tafel zitten en dan gaan we kijken met welke dingen we nog kunnen schakelen en hoe we Marinus kunnen helpen om NAC beter te maken", zegt de directeur over Dijkhuizen, die in Breda over een aflopend contract beschikt.

De doelstelling van NAC was om bij de bovenste vijf ploegen mee te strijden in de Jupiler League. Daar slaagt de club, voorlopig, dus niet in. "Uiteindelijk wordt een coach afgerekend op resultaat", vervolgt Smulders. "Maar het is te makkelijk om de coach eindverantwoordelijk te maken voor alle dingen die fout gaan. Daar zitten heel veel andere mensen achter. Ik begrijp het standpunt van mensen, maar dat gaat puur op emotie. Als we drie keer winnen, dan ziet de situatie er weer heel anders uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen