Heracles heeft Te Wierik mogelijk terug tegen NEC

1 december 2016, 16:33

Heracles Almelo kan vrijdag in de thuiswedstrijd tegen NEC mogelijk weer beschikken over Mike te Wierik. De 24-jarige verdediger was in de eerste maanden van dit seizoen een vaste waarde bij de Overijsselse club, maar stond heel november aan de kant vanwege een blessure. Deze week trainde hij weer mee.

"We zullen kijken hoe dat gaat en dan beslissen of hij eventueel tot de wedstrijdselectie behoort", zegt coach John Stegeman op de officiële website van Heracles Almelo over het wel of niet meespelen van Te Wierik tegen NEC. De oefenmeester kan tegen de Nijmeegse club in elk geval niet beschikken over Mark-Jan Fledderus (knie), Dario Vujicevic (enkel), Peter van Ooijen (hak) en Gor Agbaljan (achillespees).

Heracles heeft iets recht te zetten, na de 5-1 nederlaag van afgelopen weekend bij AZ. "We hebben de nederlaag bij AZ dinsdag afgesloten, sindsdien kijken we weer vooruit. En dan is het prettig dat er weer snel een wedstrijd volgt", aldus Stegeman. "We gaan morgen zien hoe de spelers het verwerkt hebben, maar ze zijn zeker kritisch op zichzelf. NEC is een lastige tegenstander en ze zullen willen voortborduren op de winstpartij tegen FC Twente, maar we gaan er alles aan doen om de punten in Almelo te houden. NEC is een ploeg die kan variëren in speelstijl, daar zullen we een antwoord op moeten hebben.  In welke opstelling we dat gaan doen kan ik nu nog niet zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen