Clubloze Assaidi hoopt: "Warm gevoel bij Heerenveen"

2 december 2016, 12:26

Oussama Assaidi is in Nederland alweer enige tijd van de radar verdwenen, maar zinspeelt inmiddels wel op een terugkeer in de Eredivisie. De begaafde buitenspeler zit momenteel zonder club en zou het mooi vinden om weer voor sc Heerenveen te spelen.

Dat vertelt de 28-jarige aanvaller tegen het clubkanaal van Heerenveen. "Er is veel belangstelling en ik ben blij dat mensen me niet vergeten zijn", zegt Assaidi, die afgelopen zomer vertrok bij Al-Ahli. Hij speelde ook voor Liverpool en Stoke City. "Het is ook zo dat ik anderhalf jaar geleden nog in de Premier League speelde. Ik hoop dat er nu een mooie kans komt en dat ik me in de kijker kan spelen. In Nederland voetballen zou fantastisch zijn. Ik heb warme gevoelens bij Heerenveen, dus als die optie zich voordoet zal ik daarover gaan nadenken. Momenteel speelt er echter niets."

Ondanks zijn verblijf bij de club uit Dubai is hij nu een betere speler dan tijdens zijn eerste periode in Friesland, stelt hij. "Ik ben beter, heb meer ervaring. Ik ben nu ook zeker fit, omdat ik nu elke dag ontzettend hard train. Wedstrijdritme heb ik niet, want dat krijg je alleen door wedstrijden te spelen. Het voetballen verleer je, zeker als technische speler, natuurlijk niet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen