Eerste goal voor Kluivert: "Mijn vader gaat het voordoen"

3 december 2016, 10:54

Hij is pas zeventien jaar, maar Justin Kluivert heeft zijn eerste profdoelpunt al te pakken. De jonge aanvaller scoorde vrijdagavond namens Jong Ajax tegen SC Cambuur en tekende met zijn doelpunt voor de 1-3. Kluivert is blij, maar wil nog wel advies inwinnen bij zijn vader Patrick.

De buitenspeler miste tegen Cambuur een penalty, maar schoot de rebound wel binnen. Een mooi moment voor hem, zeker omdat hij de strafschop zelf verdiende. "Ik had de ballen om hem zelf te nemen", vertelt hij tegen FOX Sports. "Er was ook eigenlijk geen discussie over. Meestal neemt Pelle (Clement, red.) hem natuurlijk, maar het was aardig van hem dat ik hem mocht nemen."

Kluivert zag zijn inzet gestopt worden door Cambuur-keeper Harm Zeinstra. "Het kan natuurlijk gebeuren dat je mist, maar bij de rebound zat ik er weer kort bij. Misschien ga ik het er nu wel even met mijn vader over hebben. Hij gaat het me wel even voordoen denk ik", lacht Kluivert, die momenteel een basisplaats heeft bij Jong Ajax. "Ik ben heel erg blij met alle kansen die ik hier krijg. Het is zaak om zoveel mogelijk minuten te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen