Vreman beseft: "Als de chemie weg is, moet je ingrijpen"

3 december 2016, 11:59

De positie van Jan Vreman staat behoorlijk onder druk door de dramatische resultaten van De Graafschap dit seizoen. Maar liefst tien van de zeventien wedstrijden in de Jupiler League gingen verloren voor De Superboeren, die vrijdag thuis met 3-5 van FC Oss verloren. Hoewel Vreman strijdbaar blijft, beseft hij dat hij met zijn team ondermaats presteert.

De Graafschap staat nu zestiende, terwijl het als doel had om bovenin mee te doen. Vreman hoopt dat hij de kans krijgt om het tij te keren. "Ik zeg dat elke keer, maar het is aanpakken en verder gaan. De vraag of ik nog coach zal blijven, moet je bovenin stellen. Dat ligt niet bij mij. Als de chemie weg is, moet je ingrijpen vind ik. Maar ze luisteren, ze denken mee en werken keihard", vertelt hij aan Omroep Gelderland.

Dat De Graafschap vrijdag met 3-5 verloor van Oss, vindt Vreman onvoorstelbaar. "Ik sta hier met ongeloof. Vijf tegengoals is heel slecht. We hadden het er zo goed als uit, maar nu is het in vol ornaat terug. Zo kun je wedstrijden niet winnen. Je krijgt nog de 1-4 er overheen, maar dan gebeurt er wat in de groep. De wisselwerking met het publiek is er en je komt terug. Het kan nog 4-4 worden, maar dat gebeurt niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen