Vergoossen: "Heb een PSV-hart, maar juich voor Roda"

3 december 2016, 13:42

De wedstrijd tussen Roda JC en PSV van zaterdagavond heeft voor Sef Vergoossen een bijzondere lading. De Limburger werd in het verleden als trainer kampioen met PSV, maar is momenteel als adviseur werkzaam bij Roda. Hoewel hij een warm gevoel heeft bij de Eindhovenaren, hoopt hij uiteraard op een winstpartij voor de ploeg uit Kerkrade.

De Limburger, die in 2008 kampioen werd met PSV, komt nog geregeld op bezoek bij zijn oude club. "Ik word soms uitgenodigd", zegt hij tegen de NOS. "En PSV staat, ondanks dat ik er niet heel lang heb gewerkt, wel dicht bij mij. Dichterbij dan Ajax en Feyenoord. Ik heb een PSV-hart, maar PSV zal het mij niet kwalijk nemen als ik juich bij een doelpunt van Roda."

Vergoossen werd begin oktober aangesteld als adviseur van trainer Yannis Anastasiou en prompt is de ploeg zes duels op rij ongeslagen. "Nou, dat heeft niets met mij te maken. Dat is toeval", zegt Vergoossen, die de Griekse coach van Roda al langt kent. "Als trainer van Roda JC haalde ik hem naar Kerkrade. We hebben na ons vertrek bij Roda eigenlijk altijd contact gehouden. Ik denk een keer in de maand contact via de telefoon. Lekker over voetbal kletsen Ik doe nu met Yannis hetzelfde als voorheen. Ik praat met hem over voetbal. Het enige verschil is dat ik ook trainingen en wedstrijden bezoek. Ik geef mijn mening en vervolgens mijn advies. Zie het als een helikopter-view."

De wedstrijd tussen Roda en PSV begint vanavond om 19.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen