De Koning: "In Polo verlies je ook van een Mercedes"

4 december 2016, 09:46

Go Ahead Eagles-coach Hans de Koning vond zijn elftal zaterdag goed beginnen aan de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De promovendus kwam ook met 1-0 voor in de eigen Adelaarshorst, maar verloor toch met 1-3.

"De eerste twintig minuten waren denk ik prima", reageerde De Koning na afloop bij de NOS. "In die fase zet je Heerenveen vast en maakten we een goede treffer. Maar uiteindelijk krijgen we drie klotegoals tegen. Dat is niet ten nadele van Heerenveen, want dat is een goede ploeg. Ze zijn beter dan wij, dat moeten we erkennen. Maar met alles dat we in ons hebben, hebben we wel geprobeerd de punten in eigen huis te houden. Aan het einde van de rit staan we echter met lege handen."

Kwalitatief komt Go Ahead tekort, weet De Koning. "Nu ga ik reclame maken, maar als ik in een Polo rij en jij in een Mercedes, dan kan ik je een keer afsnijden of eerder vertrekken, maar toch zal ik verliezen", vervolgde de oefenmeester. "De jongens doen er alles aan. Ons strijdplan is in de eerste twintig minuten gelukt, maar door een diepe pass van ons die niet aankomt, word je in de omschakeling weggetikt en die andere twee goals werden van richting veranderd. Dat is zuur."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen