Ten Hag blij met spel: "Slag op het middenveld gestreden"

4 december 2016, 16:07

Erik ten Hag was tevreden met de manier waarop de 0-2 overwinning op ADO Den Haag tot stand kwam. De trainer zag een dominant FC Utrecht en had als enige punt van kritiek dat zijn ploeg eigenlijk nog wel vaker had kunnen scoren.

Ten Hag zag dat FC Utrecht vanaf het begin scherp was in Den Haag. "ADO Den Haag speelde, net zoals wij, met een 4-4-2-formatie met een ruit op het middenveld. De slag werd op het middenveld gestreden. Dat deden we uitstekend. Naarmate de eerste helft vorderde, werden we steeds dynamischer en steeds dominanter", aldus de trainer op de officiële website van de club.

"Daarna was er een fase waarin we moesten doordrukken. Dat lieten we na, terwijl we onze prooi vast hadden. We moeten beseffen welke momenten bepalend zijn", concludeerde Ten Hag. "We kregen meerdere kansen om de wedstrijd in het slot te gooien. Dat lieten we na. Daar kun je dan voor gestraft worden. Dat besef moet bij onze jonge jongens gaan indalen. Ik ben blij met deze overwinning, maar we hebben ook nog wel een stap te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen