Aké bezorgt Liverpool nederlaag in spectaculaire wedstrijd

4 december 2016, 16:34

Liverpool is er niet in geslaagd om de ontmoeting met Bournemouth winnend af te sluiten. De ploeg van Jürgen Klopp gaf een 1-3 voorsprong uit handen en liep in de slotminuut van de wedstrijd tegen een 4-3 nederlaag aan dankzij een treffer van Nathan Aké.

De bezoekers leken na een sterk begin de wedstrijd volledig in handen te hebben en na twintig minuten spelen was de stand 0-2 in het voordeel van Liverpool. De ban werd gebroken door Sadio Mané. Nog geen twee minuten later was het opnieuw raak voor de bezoekers. Divock Origi wist voor de derde wedstrijd op rij te scoren en bracht zo de stand naar 0-2. Zo leek er niets aan de hand voor Liverpool, maar na rust kreeg de thuisploeg een strafschop toegewezen en Callum Wilson tekende vanaf elf meter voor de aansluitingstreffer.

Het werd zelfs nog mooier voor de thuisploeg, want in blessuretijd maakte Aké er nog 4-3 van. Na een blunder van Loris Karius was de rebound voor de verdediger. Het is een historische zege voor Bournemouth want niet eerder slaagde de club erin om een ontmoeting met Liverpool om te zetten in een overwinning. Door de nederlaag slaagt Liverpool er niet in om de tweede plaats weer over te nemen van Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen