Luik wint in aanloop naar Ajax, maar is niet zeker van de punten

5 december 2016, 10:38

Standard Luik lijkt klaar voor de ontmoeting met Ajax in de Europa League. De Belgen, die nog overwintering in de Europa League moeten afdwingen, wonnen vier dagen voor de ontmoeting in Luik met 1-3 in de Jupiler Pro League van Sportin Charleroi. Het is echter nog maar de vraag of die zege blijft staan. Vanwege aanhoudend wangedrag van de uitsupporters tijdens de Waalse derby werd de wedstrijd niet afgemaakt.

Goed was het begin van de bezoekers niet. Djamel Bakar kon na een voorzet van de rechterkant helemaal vrij intikken bij de tweede paal. De reactie van de ploeg uit Luik was echter uitstekend, want zes minuten na de openingstreffer zorgde Orlando Sá met het hoofd voor de 1-1. Een minuut later had het al 1-2 kunnen zijn, maar Ishak Belfodil raakte de lat. 

Na rust benutte de Algerijn op vrije wijze een vrije trap, waardoor de voorsprong er alsnog was. De wedstrijd werd vervolgens wel gelijk stilgelegd wegens vuurwerkbommetjes in het uitvak. Na een korte pauze maakte Sá de 1-3 door knap raak te schieten uit de draai. Opnieuw moest de wedstrijd stilgelegd worden. Vervolgens leek het lang goed te gaan, maar toen er voorwerpen vanuit het uitvak richting spelers werden gegooid vond scheidsrechter Serge Gumienny het genoeg en werd er definitief afgefloten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen