Advocaat: "Snap niet dat men zo negatief is over Danny"

5 december 2016, 08:08

Dick Advocaat trok afgelopen zomer plotseling de deur achter zich dicht bij het Nederlands elftal, omdat hij aan de slag kon bij Fenerbahçe. De gelouterde trainer liet bondscoach Danny Blind weer meer op eigen benen staan door zijn vertrek en ziet dat de keuzeheer van Oranje nog steeds veel kritiek te verwerken krijgt. Daar is Advocaat het niet mee eens.

"Ik snap niet dat er in Nederland zo negatief wordt gedaan over Danny", geeft de oefenmeester van Fenerbahçe aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Zijn oefenstof, zijn kennis, zijn coaching: Blind is gewoon een hartstikke goede coach. En dat zeg ik niet om te slijmen. Hij zou wel wat meer waardering mogen krijgen", vindt Advocaat, die afgelopen zaterdag met Fenerbahçe in de topper tegen Besiktas bleef steken op een doelpuntloos gelijkspel.

Advocaat geeft aan dat hij nog steeds regelmatig contact heeft met Blind, die de coach van Fenerbahçe zijn abrupte vertrek niet echt kwalijk lijkt te hebben genomen. "We hebben het al snel uitgesproken", stelt Advocaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen