Duitse scheidsrechter voor PSV in thuisduel met Rostov

5 december 2016, 12:37

Het allesbepalende laatste duel in de Champions League-groepsfase, waarin PSV het thuis in het eigen Philips Stadion zal opnemen tegen directe concurrent FC Rostov, wordt gefloten door de Duitser Deniz Aytekin. De 38-jarige arbiter was nog nooit scheidsrechter bij een wedstrijd van de Eindhovenaren, maar mocht drie jaar geleden wel een wedstrijd van Ajax in goede banen leiden. Het werd destijds 1-0 voor de Amsterdammers, die thuis tegen Celtic speelden.

Met een zeer magere score van één puntje uit vijf wedstrijden móét PSV van Rostov winnen om nog in Europees verband uit te kunnen komen na de winterstop. De duels tegen Atletico Madrid en Bayern München werden zowel uit als thuis verloren, slechts op bezoek bij de Russische concurrent wist PSV een puntje te scoren. De regerend landskampioen herstelde zich destijds van een 1-0 en een 2-1 achterstand, maar verzuimde de driepunter mee naar huis te nemen. Davy Pröpper miste namelijk op een 2-2 stand een penalty.

Evenals PSV speelde Rostov dit weekend doelpuntloos gelijk: de Russen namen het in de competitie, die met deze speelronde ten einde kwam, in het eigen Olimp 2-stadion op tegen Zenit Sint-Petersburg. Rostov heeft vier punten verzameld in deze Champions League en heeft dus aan een gelijkspel voldoende om in ieder geval door te kunnen bekeren, zij het in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen