'Toekomst Bilic bij West Ham onzeker na pijnlijke tik'

5 december 2016, 12:35

Na in de thuiswedstrijd met stadsgenoot Arsenal te zijn afgedroogd met 1-5 bungelt West Ham United op het randje van de gevarenzone in de Premier League. De Londense ploeg is inmiddels afgezakt naar de zeventiende plaats, het heeft maar één puntje meer dan Hull City en Sunderland. Bovendien heeft de eerstgenoemde club nog een wedstrijd tegoed.

Slaven Bilic, de coach van de Hammers, is mogelijk het kind van de rekening. De 48-jarige Kroaat is door de clubleiding op het matje geroepen, zo melden verschillende Britse media, waaronder Sky Sports. "Ik ben erg optimistisch, ik zal nimmer opgeven. Ik geloof erin dat ik de positieve koers kan varen", liet Bilic dit weekend nog weten.

De Kroatische oefenmeester was furieus op zijn spelers en meende dat zij 'zowel in de wedstrijd als tijdens de trainingen' te weinig inzet toonden. Bilic wist West Ham vorig seizoen nog naar een keurige zevende positie te leiden, waardoor de ploeg in de voorronde van de Europa League mocht uitkomen. Nadat het Sloveense Domzale daarin aan de kant werd geschoven, moest de Londense club het hoofd buigen voor het Roemeense Astra Giurgiu.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen