Feyenoord, AZ en Ajax kennen scheidsrechters in EL

5 december 2016, 12:34   Bijgewerkt: 14 februari 2017, 11:22

De Europese voetbalbond UEFA heeft vandaag (maandag) de scheidsrechters aangewezen voor de wedstrijden van komende donderdag in de zesde en laatste speelronde in de groepsfase van de Europa League. Feyenoord, AZ en Ajax komen in actie.

Feyenoord speelt het zeer belangrijke duel met Fenerbahçe en moet in de eigen Kuip eigenlijk met twee doelpunten verschil winnen van de Turkse topclub, die geleid wordt door coach Dick Advocaat. De Spanjaard David Fernández Borbalán is de scheidsrechter in Rotterdam-Zuid en wordt geassisteerd door zijn landgenoten Roberto Alonso en Raúl Cabanero.

AZ wordt in de thuiswedstrijd tegen Zenit St. Petersburg gefloten door Svein Oddvar Moen. De Noorse arbiter wordt bijgestaan door zijn landgenoten Frank Andås en Kim Thomas Haglund. De Alkmaarders hebben tegen de Russen aan een overwinning genoeg om door te gaan naar de knock-outfase.

Ajax, dat al zeker is van de groepswinst, wordt op bezoek bij Standard Luik geleid door scheidsrechter Bobby Madden. De Schot wordt op Sclessin geholpen door zijn landgenoten Alastair Mather en Stuart Stevenson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen