Rotschop levert Agüero vier wedstrijden schorsing op

5 december 2016, 15:07

Na met rood van het veld te zijn gestuurd in de met 3-1 verloren wedstrijd van Chelsea, zal Manchester City-ster Sergio Agüero vier competitieduels moeten toekijken. De Argentijn, die veel te laat inkwam op Chelsea-verdediger David Luiz, zag teamgenoot Fernandinho ook worden weggestuurd. Dit omdat de Braziliaan tegenstander Cesc Fabregas bij de keel greep. Dat vergrijp kost hem drie wedstrijden.

Agüero zal de wedstrijden met regerend kampioen Leicester City, Watford, Arsenal en Hull City gedwongen moeten missen. Fernandinho krijgt op zijn beurt drie wedstrijden aan zijn broek. Het is niet de eerste langere schorsing voor Agüero dit seizoen, die in de beginfase ook al drie wedstrijden moest missen. Destijds werd hij op basis van camerabeelden, waaruit bleek dat hij Winston Reid (West Ham United) een beuk had verkocht, drie duels geschorst.

Door het verlies van afgelopen weekend is de achterstand van Manchester City op Chelsea opgelopen tot vier punten, de Citizens hebben evenveel punten als nummer drie Liverpool maar moeten een minder doelsaldo overleggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen