Middlesbrough slaat dankzij Fischer belangrijke slag

5 december 2016, 23:08

Het duel tussen Middlesbrough en Hull City vanavond in de Premier League stond voor beide teams in het teken van aanhaken of afhaken. Voor de thuisploeg is het aanhaken geworden, aangezien de promovendus met 1-0 wist te winnen van de laagvlieger. Viktor Fischer speelde een belangrijke rol in de ontmoeting.

Middlesbrough stond voor vandaag op twaalf punten, terwijl Hull City elf punten heeft verzameld. Beide teams wilden dan ook graag de aansluiting met de clubs boven de degratiestreep vinden en het thuisteam is dat gelukt. Fischer, die weer eens in de basis mocht beginnen, had een belangrijk aandeel in de wedstrijd. In de eerste helft werd er al een goal van de Deen afgekeurd, terwijl hij in de tweede helft de assist leverde voor de kopgoal van Gaston Ramírez. Hij maakte tegen zijn oude club de enige goal van de wedstrijd. Overigens deed Marten de Roon de hele wedstrijd mee. De promovendus gaat door de winst naar plaats dertien, Hull blijft voorlaatste.

In de Serie A heeft Udinese ondertussen een belangrijke zege geboekt op Bologna. Danilo scoorde in de laatste seconden de enige goal van de wedstrijd tussen de middenmoters. Eerder op de avond wisten Chievo Verona en Genoa elkaar in bedwang te houden: 0-0.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen