Update: Keita lijkt duel met Sampdoria toch te halen

8 december 2016, 15:02

Veel speelde Ricardo Kishna dit seizoen nog niet, maar daar komt mogelijk nog verandering in. SS Lazio maakte dinsdag namelijk bekend dat Keita Baldé Diao voor nog onbepaalde tijd uitgeschakeld is. De aanvaller heeft zijn knie verzwikt.

In de loop van de volgende dagen zal bekend worden, hoelang Lazio het zonder de Senegalees moet doen. Het had sowieso een stuk erger kunnen zijn, want even werd er door Lazio gevreesd voor schade aan zijn gewrichtsbanden of meniscus. 

Keita speelde tot dusver dertien wedstrijden in de Serie A voor Lazio. Daarin scoorde hij vier keer en hij gaf ook nog eens drie assists. Mede daardoor was Kishna pas in drie duels actief. Afgelopen zondag tegen AS Roma viel hij in de slotfase nog in als vervanger van Keita.

Update 8 december 15:02:

Tegen de verwachtingen in heeft Keita Baldé Diao donderdag alweer zijn opwachting gemaakt op het trainingsveld. Volgens het clubmedium La Lazio Siamo Noi werkte hij de training zonder al te veel problemen af. Waarschijnlijk zal hij aankomend weekend dus ook gewoon in actie kunnen komen tegen Sampdoria. In dat geval zal Ricardo Kishna waarschijnlijk weer op de bank plaatsenemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen