Groep A: Arsenal eindigt als eerste na remise PSG

6 december 2016, 23:06

In groep A gaat Arsenal er met de groepswinst vandoor. Hoewel de Engelsen op papier een lastiger duel te spelen hadden dan Paris Saint-Germain won de ploeg met 1-4 op bezoek bij Basel. Dit terwijl de Parijzenaars in eigen huis met 2-2 gelijk speelden tegen Ludogorets Razgrad. Virgil Misidjan nam daar een van de doelpunten voor zijn rekening.

FC Basel - Arsenal 

Arsenal kwam al vroeg op voorsprong in Basel. Lucas Pérez werd na een goedlopende aanval in stelling gebracht door Kieran Gibbs en rondde prima af. De Spanjaard tekende nog binnen het kwartier voor de 0-2. Hij kon simpel binnentikken nadat de keeper een schot van Gibbs moest lossen. Kort na rust nam Pérez ook de derde goal van de avond voor zijn rekening, ditmaal was Alexis Sánchez de aangever. Nog binnen het uur met Alex Iwobi het feest helemaal compleet door de 0-4 op het bord. Via Seydou Doumbia deed Basel nog wel wat terug, maar dat mocht de pret voor Arsenal niet drukken.

Paris Saint-Germain - Ludogorets Razgrad

In Parijs nam Ludogorets verrassend de leiding. Virgil Misidjan werd compleet vrijgelaten bij een voorzet vanaf de linkerflank, waarna de Nederlander prima binnenkopte. De Bulgaren weerden zich uitstekend, maar in het tweede bedrijf kwam Paris Saint-Germain toch op gelijke hoogte. Na slecht wegkoppen door de defensie van Ludogorets scoorde Edinson Cavani met een omhaal. Het leek er lang op dat de bezoekers via een treffer van Wanderson alsnog met de drie punten aan de haal gingen, maar dankzij een goal van Ángel di María werden de punten eerlijk verdeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen