Groep C: Hattrick Turan, alleen vroege goals in Manchester

6 december 2016, 22:59   Bijgewerkt: 6 december 2016, 23:27

In twee duels om des keizers baard heeft Barcelona nog eens laten zien waarom het groepswinnaar is geworden. De Spanjaarden wonnen in eigen huis met 4-0 van Borussia Mönchengladbach en kende in Arda Turan zijn uitblinker. Een sterk gewijzigd Manchester City bleef in eigen huis tegen Celtic steken op een 1-1 gelijkspel.

Barcelona - Borussia Mönchengladbach

Lionel Messi had een kwartier nodig om de Duitse defensie te slechten. Na een goede actie, combineerde hij met Arda Turan en schoot hij hard en laag binnen. Turan - die speelde terwijl Neymar en Luis Suárez rust kregen - zou uiteindelijk zelf de man van de wedstrijd worden. De Turk produceerde na rust in nog geen twintig minuten tijd een hattrick. Opvallend gegeven is dat Turan bij alle treffers een voorzet vanaf de rechterkant met een balcontact afrondde.

Manchester City - Celtic

Patrick Roberts wordt dit seizoen gehuurd door Celtic van Manchester City en was klaarblijkelijk gebrand om zich te laten zien tegen zijn echte werkgever. Na een paar minuten tekende de aanvaller al voor de 0-1. Lang kon Celtic niet genieten van de voorsprong, want zijn direct concurrent bij City, Kelechi Iheanacho, maakte op fraaie wijze 1-1. De attractieve openingsfase kreeg echter geen leuk vervolg. Celtic was na rust wel de betere, maar kreeg tegen het b-elftal van Manchester City weinig echte kansen op een doelpunt en dus de winst. De beste mogelijkheden waren voor Leigh Griffiths en Gary Mackay-Steven, scoren lukte echter niet. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen