Enrique wrijft in zijn handen: "Het was snel en secuur"

7 december 2016, 08:52

FC Barcelona was voor de laatste speelronde in de groepsfase van de Champions League al zeker van de eerste plaats in de groep, maar trakteerde de supporters in Camp Nou dinsdag nog wel even op een 4-0 overwinning op Borussia Mönchengladbach. Luis Enrique is zeer te spreken over wat zijn spelers hebben laten zien.

"Het team speelde een goede wedstrijd, ondanks dat de tegenstander veel kwaliteit heeft", reageert Enrique op de clubsite. "We waren snel en secuur aan de bal. Het baltempo was hoog en dat was voor mij de sleutel voor de zege", zegt de coach, die Jasper Cillessen een kans gaf onder de lat.

Niet Lionel Messi, maar Arda Turan wist de show te stelen in Camp Nou. De Turk scoorde drie keer. "Hij scoort altijd gemakkelijk", weet Enrique. "Hij is ook altijd belangrijk voor het team, of hij nou voorin speelt of op het middenveld. Ik ben blij voor hem."

Turan maakte dus indruk op de trainer, dat deed rechtsback Aleix Vidal ook. "Hij was geweldig", zegt de oefenmeester lovend. "Hij is fysiek erg goed en ik ben tevreden over wat hij heeft laten zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen