Zidane hoopt dat James blijft: "Iedereen is nu nodig"

7 december 2016, 09:22

Voor Real Madrid staat woensdagavond het belangrijke duel tegen Borussia Dortmund op het programma. In eigen huis moet de ploeg van Zinedine Zidane drie punten pakken om groepswinnaar te worden. De trainer stelt dat de club een belangrijke fase in gaat en ziet dat besef terug bij zijn team.

"We moeten er vooral niet te veel over na gaan denken. We spelen thuis en het moet gewoon een leuke wedstrijd worden. Nu bereiden we ons gewoon goed voor en dan zien we hoe we Dortmund problemen kunnen bezorgen", aldus Zidane op de officiële website van Real Madrid. "We denken nu nog niet na over de gevolgen van eerste of tweede worden. Ons doel is altijd de eerste plaats. Deze groep heeft al veel gewonnen, maar deze spelers willen altijd meer."

De Fransman ging verder in op de situatie van James Rodríguez, die niet zo veel speelt als dat hij zou willen. "Ik heb bewondering voor hem. Hij traint goed, is beschikbaar en is gewoon deel van de groep. Wanneer je wat minder speelt, kun je nadenken over een vertrek. Maar voor mij is James een belangrijke speler. Op dit moment heb ik iedereen nodig", besloot Zidane. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen