Mertens blij met heldenrol: "Kon die uitslag niet geloven"

7 december 2016, 09:59

Napoli wist dinsdagavond op bezoek bij Benfica met 1-2 te winnen en ging daarom uiteindelijk als groepswinnaar door naar de knock-outfase van de Champions League. Dries Mertens was met een assist en een doelpunt de sleutel tot de overwinning.

Mertens begon in Lissabon op de bank en mocht na 57 minuten bij een 0-0 stand invallen. Drie minuten later leverde hij de assist voor de openingstreffer van José Callejón en nog geen twintig minuten later was hij zelf het eindstation bij de 0-2. "Ik ben heel bij en zou net zo blij zijn geweest als wanneer ik niet had gespeeld aangezien ik blij met voor Napoli en de hele groep", reageerde de Belg na afloop tegenover de verzamelde media.

"Dit team doet het erg goed en de laatste paar wedstrijden zat het een beetje tegen, maar we kunnen mooie dingen voor elkaar krijgen", vervolgt Mertens, die even twee keer moest kijken naar de uitslag van de wedstrijd tussen concurrent Besiktas en Dinamo Kiev. De Turkse club ging met 6-0 onderuit in Oekraïne. "Ik kon het niet geloven toen ik die uitslag zag, maar ik had wel verwacht dat Besiktas het zwaar zou krijgen. Het is nu erg koud in Kiev."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen